ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ - Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Σκέψεις και προτάσεις για μια άλλη Νοσηλευτική

Σύμφωνα και με τους όρους χρήσης αποκλειστικά υπεύθυνος της ανάρτησης είναι το μέλος που την έκανε. Τα σχόλια που μπορεί να θεωρηθούν υβριστικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται μόλις γίνονται αντιληπτά, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος 24ωρών.

  ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ 30/01/2017

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 175
  Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2008

  ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ 30/01/2017

  Δημοσίευση  Admin Την / Το 29th Ιανουάριος 2017, 10:33 am

  ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 30/01/2017

  Ο κάτωθι υπογράφων Δημήτριος Δημητρέλλης του Εμμανουήλ, δια της παρούσης δηλώνω ότι ανακαλώ καθολικά και λέξη προς λέξη το περιεχόμενο όλων των κατωτέρω λεπτομερώς αναφερόμενων αναρτήσεων, αλλά και κάθε άλλης ανάρτησης στο forum μου, στο λογαριασμό μου ή σε ομάδες νοσηλευτικού ή άλλου περιεχομένου στο facebook ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε κάθε άλλο διαδικτυακό τόπο, καθό μέρος είναι συκοφαντικά και προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου της ΕΝΕ Δημητρίου Σκουτέλη, του Γενικού Γραμματέα της ΕΝΕ  Αριστείδη Δάγλα, του Ταμία της ΕΝΕ Λάμπρου Μπίζα, του  Αντιπροέδρου Β της ΕΝΕ Πιστόλα Δημητρίου και του μέλους του ΠΑΣΥΝΟ- Αττικής Μαντζανά Μιχαήλ, τους οποίους δηλώνω ότι σέβομαι και τιμώ ατομικά και υπό τις ανωτέρω ιδιότητές τους.
  Ειδικότερα:
  1. Δηλώνω ρητά και ανεπιφύλακτα ότι ανακαλώ καθ’ ολοκληρίαν την ανάρτησή στο forum στο οποίο είμαι διαχειριστής με διεύθυνση: dimitrel.aforumfree.com από το έτος 2010 στην οποία αναφέρονταν κατηγορίες περί οικονομικών ατασθαλιών σχετικά με το συνέδριο της ΕΝΕ και αναγνωρίζω την πλήρη αναλήθεια του περιεχομένου της. Ζητώ δημοσίως συγνώμη για την παράλειψη μου να διαγράψω την ανάρτηση αυτή, της οποίας και καταγγέλλω έστω και τώρα, την πλήρη αβασιμότητα και αναλήθεια.
  Δηλώνω δε απερίφραστα ότι αναγνωρίζω ότι οι ανωτέρω αναφερθέντες εκπληρώνουν με ευσυνειδησία και εντιμότητα τις υποχρεώσεις τους ως μέλη της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΝΕ και δεν υφίσταται καν υπόνοια κακοδιαχείρισης, όλα αυτά τα έτη, κάτι που γνωρίζω και εξ ιδίας πείρας, από τη θητεία μου ως μέλος του ΔΣ της ΕΝΕ.
  2. Δηλώνω ότι όλα τα σχόλια στο θέμα συζήτησης «ήρθαν οι απαντήσεις, θα κλείσουν τετραετία», στο ανωτέρω forum - περί του ότι δήθεν οι ανωτέρω αναφερθέντες ‘’κοροϊδεύουν τα μέλη της ΕΝΕ, χειραγωγώντας τα, μην απασχολούμενοι με την επεξεργασία νομοσχεδίων που τους αφορούν’’ είναι απόλυτα ψευδή και αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας που δεν συνάδουν με επιστήμονες Νοσηλευτές και είναι απαράδεκτο που ελέχθησαν και παρέμειναν αναρτημένα στο forum το οποίο διαχειρίζομαι. Τα σχόλια αυτά είναι ακραία συκοφαντικά και δια της παρούσης δηλώνω ότι αποκηρύσσω καθ΄ολοκληρίαν το απόλυτα ψευδές περιεχόμενό τους.  Όλα τα ανωτέρω μέλη του ΔΣ της ΕΝΕ λειτουργούν εντός του αυστηρού πλαισίου των καταστατικών της σκοπών και ουδέποτε έχουν εξυπηρετήσει ατομικές σκοπιμότητες. Πρόκειται δε για αξιόλογα άτομα και έγκριτους επιστήμονες που πόρρω απέχουν από το να αξίζουν να χαρακτηριστούν με τον απαράδεκτο τρόπο που χαρακτηρίστηκαν στην ανάρτηση, γεγονός για το οποίο δηλώνω δημόσια ότι ζητώ συγνώμη.
  3. Δηλώνω ότι οι υποτιμητικώς αναφερόμενοι προς τον κο Σκουτέλη και τον Δάγλα χαρακτηρισμοί δεν αντικατοπτρίζουν επ’ ουδενί την προσωπικότητά τους και την κατάρτισή τους, η οποία είναι εξόχως αξιόλογη και πλούσια.
  4. Ο  κος Πιστόλας, όχι μόνο δεν απουσιάζει αδικαιολόγητα από την εργασία του, αλλά είναι μάχιμος Νοσηλευτής και συντονιστής Μεταμοσχεύσεων. Όχι μόνο δεν λαμβάνει την ειδική άδεια λόγω συμμετοχής στο ΔΣ της ΕΝΕ που δικαιούται, αλλά δεν λαμβάνει καν την κανονική του άδεια, ευρισκόμενος διαρκώς πλάι στους συνάνθρωπους τους που έχουν ανάγκη.
  Οι περί του αντιθέτου ισχυρισμοί που αναρτήθηκαν είχαν αποκλειστικό σκοπό την απαξίωση της προσωπικότητας αμφοτέρων.
  5. Δηλώνω ότι όλα τα σχόλια στο θέμα συζήτησης: «νεκρός και αβοήθητος αλλά νοσηλευτής» στο ανωτέρω forum είναι επίσης προϊόντα φαντασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Καμία σχέση δεν έχει το τραγικό περιστατικό του θανάτου φύλακα ασθενών ΔΕ που υπηρετούσε σε ψυχική δομή ανήκουσα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών που έλαβε χώρα το Δεκέμβριο του 2010 με το συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ το Νοέμβριο του 2010, το οποίο είχε προηγηθεί. Κάθε προσπάθεια σύνδεσης των δύο παντελώς άσχετων γεγονότων και επί τούτου παρουσίασής τους με αντίστροφη χρονικά σειρά, ήταν ακραία ατυχής και έκρυβε σκοπιμότητες δημιουργίας εντυπώσεων.  
  6.  Δηλώνω ότι όλα τα σχόλια στο θέμα συζήτησης: «κουτόχορτο σε τιμή ευκαιρίας», στο forum που διατηρώ είναι επίσης ψευδή και συκοφαντικά και τα ανακαλώ ζητώντας δημόσια συγνώμη, τιμώντας και σεβόμενος τον κο Δάγλα, ως προσωπικότητα όπως προείπα
  7. Δηλώνω ότι η ανάρτηση με θέμα «Τέλειωσε και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ συνέδριο της απερχόμενης διοίκησης της ΕΝΕ.» στο ανωτέρω forum καθό μέρος περιέχει υπόνοιες κακοδιαχείρισης σχετικά με τα συνέδρια της ΕΝΕ είναι απόλυτα ψευδής και ανακαλώ το περιεχόμενό της καθ’ ολοκληρίαν. Στην οικονομική διαχείριση της ΕΝΕ, γενικότερα αλλά και ειδικότερα ως προς τα συνέδρια, τηρείται κατά γράμμα η κείμενη Νομοθεσία και αυτή υπόκειται σε πολλαπλούς ελέγχους από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Τα γεγονότα αυτά τα γνωρίζω καλά ως μέλος του ΔΣ της ΕΝΕ και επιβεβαιώνω  και προσωπικά την απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας στην οικονομική διαχείριση της ΕΝΕ.
  Ο κος Σκουτέλης και ο κος Δάγλας επανεκλέγονται συμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και με μεγάλη διαφορά ψήφων εδώ και μια δεκαετία, αποτελώντας την πάγια επιλογή των Νοσηλευτών για την εκπροσώπησή τους στην ΕΝΕ.
  8. Δηλώνω και αναγνωρίζω ότι τα σχόλια στην ανάρτηση με θέμα: ‘’Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...» στο ανωτέρω forum  είναι άκρως συκοφαντικά και κατάφωρα προσβλητικά για την προσωπικότητα των ανωτέρω, καθώς τους αποδίδονται χαρακτηρισμοί πλήρως αναληθείς που αποτελούν ντροπή για τον συντάκτη των σχολίων, εξου και ζητώ δημοσίως συγγνώμη για αυτούς.
  Όλα τα ανωτέρω ελέχθησαν με σκοπό αποπροσανατολισμού των μελών της ΕΝΕ ενόψει των επικείμενων εκλογών και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
  9. Ζητώ δημόσια συγνώμη και για την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητας των ανωτέρω εγκαλούντων και εναγόντων  από τις εικόνες που αναρτήθηκαν στο ανωτέρω forum, με τις οποίες ατυχώς επιχειρήθηκε ο ευτελισμός της προσωπικότητάς τους και αυτό δεν είναι ανεκτό από την έννομη και την ηθική τάξη.
  10. Γενικότερα, αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη μου ως διαχειριστής του ανωτέρω forum και δηλώνω ότι ανακαλώ κάθε λέξη των ανωτέρω προσβλητικών και συκοφαντικών αναρτήσεων και αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ότι οι κκ Σκουτέλης, Δάγλας, Μπίζας, Πιστόλας και Μαντζανάς προασπίζονται καθημερινά τα δικαιώματα των Νοσηλευτών της ΕΝΕ και δρουν με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα.  
  Η παρούσα, ολόκληρη και αυτολεξεί, θα αναρτηθεί στο forum μου  για τουλάχιστον ένα έτος, όσο περίπου παρέμειναν αναρτημένες οι συκοφαντικές και ψευδείς αναρτήσεις και θα αναρτηθεί στο προσωπικό προφίλ μου στο facebook όπου δεσμεύομαι να παραμείνει για ένα μήνα.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΗΣ

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 15th Ιανουάριος 2019, 9:58 pm